"Ros-albastrii" au jucat bine contra celor de la Grazer AK, insa au ratat mult. La Valencia nu mai e loc nici de ratari, nici de ghinion. Cu o aparare solida, stelistii n-au avut probleme in fata formatiei care a vrut sa-l transfere pe Florentin Petre. Iar atacantii si-au creat sanse, insa nu le-au materializat. in minutul 30, Ciocoiu a trimis in bara, iar Neaga l-a imitat cu un sfert de ceas inainte de final. Din nefericire, introdus spre final, atacantul Andrei Cristea s-a accidentat. Dupa mai multe dueluri cu fundasii adversi, bacauanul a fost lovit in fata si si-a spart nasul. "Militarii" vor disputa miercuri, la Como, de la ora 15.30, ultimul joc din cadrul stagiului de pregatire din Italia, in compania echipei Internazionale Milano. Remiza pentru Valencia. in etapa a 22-a din Primera Division, Valencia a remizat cu Real Sociedad, 3-3, in deplasarea de la San Sebastian. Cotidianul spaniol Las Provincias scrie ca viitorul antrenorului italian Claudio Ranieri la conducerea tehnica a Valenciei este in pericol, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate in ultimele partide de adversara Stelei.

Steaua - Grazer AK (Austria) 0-0

Steaua: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - Paraschiv, D, Munteanu (60 Bostina), N. Dica - Oprita (60 Cristea, 70 Dinita), Ciocoiu (60 E. Baciu), Neaga. Antrenor: Walter Zenga.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.