Rapid este in pragul unui nou conflict intre George Copos si Razvan Lucescu. Unii oficiali ai clubului din Giulesti au spus ca transferul lui Ryan Griffiths de la FC National nu a fost definitivat pentru ca acesta ar avea unele probleme medicale, insa se pare ca George Copos nu mai vrea sa plateasca cei 1,5 milioane de euro pentru aducerea lui.

"Atunci cand m-a convins sa raman, conducerea mi-a promis multe. Nu e placut sa nu stii exact ce jucatori ai in lot", a declarat Lucescu jr, care regreta ca nu l-a parasit pe Copos.

Rapid a invins-o, cu 5-0, pe Sliema Wanderers, in primul tur preliminar al Cupei UEFA, dar acest rezultat a fost cel mai neinteresant aspect al evenimentelor petrecute, joi, in Giulesti. Cu cateva ore inainte de meci, Razvan Lucescu a fost anuntat de conducere sa nu ii foloseasca pe Griffiths si Karamian. Este posibil ca acestia sa nu ramana la Rapid, ceea ce inseamna ca Lucescu jr poate sa isi ia de pe acum la revedere de la orice obiectiv.

Rapid este in pragul unui nou conflict intre George Copos si Razvan Lucescu. Inaintea partidei cu Sliema Wanderers, antrenorul giulestean a declarat ca a fost anuntat de conducere ca nu ii poate folosi pe Griffiths si Karamian. Unii oficiali giulesteni au spus ca transferul australianului de la FC National nu a fost definitivat, deoarece acesta ar avea unele probleme medicale, descoperite la controlul de luni. Auzind acestea, Grifitths a replicat, declarand ca este sanatos tun.

Cu toate acestea, el nu a fost inclus in lotul Rapidului care a plecat, ieri, in cantonamentul din Franta. Transferul sau este invaluit in ceata. In timp ce impresarul Marcel Popescu declara ca cele doua cluburi inca mai negociaza, presedintele "bancar" Constantin Iacov spune ca totul este OK din punctul sau de vedere si ca ar putea exista neintelegeri intre Rapid si agentul lui Griffiths. Este posibil ca George Copos sa isi doreasca sa limiteze cheltuielile, ceea ce ar insemna nerespectarea angajamentului luat fata de Razvan Lucescu cand l-a intors pe acesta din drumul spre Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.