Adrian Mutu povesteste trairile prin care a trecut dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. intr-un interviu acordat Eurosport, "Briliantul" marturiseste: "Nu-si poate imagina nimeni cum m-am simtit atunci. Eram ultimul om de pe lume, un om jalnic". Internationalul roman spune ca si-a dat seama de greseala facuta: "Acest caz, practic, m-a salvat. A fost ca un ultim semnal de alarma pentru mine. Daca nu s-ar fi intamplat asa, sunt sigur ca lucrurile ar fi luat-o razna. Viata mea s-ar fi inrautatit din ce in ce mai mult".

Transferul la Juventus i-a redat speranta atacantului. "Dupa o perioada neagra din viata mea, acum pot vedea si eu soarele. Pot privi spre viitor. Sunt mai linistit ca oricand", a declarat Mutu, care a adaugat: "Motivatia mea e sa castig un trofeu cu Juventus, pentru ca nu am avut aceasta sansa cand evoluam la Chelsea". Adrian a acceptat sa dezvaluie cosmarul prin care a trecut dupa ce a recunoscut ca a consumat cocaina. "Eram jalnic. Ma simteam, practic, ultimul om de pe lume. Pierdusem tot", spune Mutu, care completeaza: "Mi-am revenit cu ajutorul adevaratilor prieteni". Dorinta arzatoare a fostului dinamovist? "Abia astept sa ajungem in finala Ligii Campionilor. Nu tin neaparat sa dam piept cu Chelsea in ultimul act, dar, daca va fi asa, cu atat mai bine. Vreau sa ajung acolo, sa joc si eu putin si sa castig ceva important", marturiseste Mutu si imediat ii apare un zambet larg pe fata. "La finalul sezonului, vreau sa am o medalie in buzunar. De aceea, ma antrenez din rasputeri ca sa-mi ajut cat pot echipa sa castige Liga campionilor si titlul in Serie A". Adrian Mutu poate reveni pe teren la 18 mai. Dupa ce a recunoscut ca a consumat cocaina, el a fost suspendat de federatia engleza si de FIFA sapte luni si a fost amendat cu 29.000 de euro. "Briliantului" i s-a impus sa nu se abata de la programul de reabilitare, astfel ca e nevoit sa se interneze intr-o clinica. Psihologul Peter Kay a declarat: "FIFA i-a impus lui Mutu internarea pe o perioada de o saptamana sau doua. Adrian a ales sa stea doua saptamani in clinica Sporting Chance, ceea ce demonstreaza caracterul sau. il asteptam aici". in cele 14 zile, romanul va avea in permanenta in preajma un psiholog, va purta discutii zilnice cu Tony Adams, fost capitan al nationalei Angliei si proprietar al clinicii, va face sedinte de yoga si de jiatsu. Mutu va renunta la telefonul mobil in aceste doua saptamani si a marturisit ca va merge, pentru prima data in viata lui, la pescuit pentru a se linisti. in afara acestora, Adi va avea si alte indeletniciri, precum trasul cu arcul, golful si calaritul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.