Steaua a sustinut primul meci amical din cadrul turneului de pregatire pe care il efectueaza in Olanda, la Mierlo, invingand formatia turca Rizespor (locul 9 in editia trecuta de campionat) cu scorul de 4-1 (1-0). "Ros-albastrii" au deschis scorul in minutul 43, prin Banel Nicolita, care a reluat de la 8 metri mingea pasata de Iacob. Turcii au egalat (67), prin Altan, atacantul lui Rizespor loband mingea peste Carlos, care a iesit hazardat dintre buturi. Finalul de meci a apartinut stelistilor, care au punctat de trei ori prin Dorin Goian (73), Nicolae Dica (74- cu un sut de la 25 de metri) si Daniel Oprita (77. Antrenorul Cosmin Olaroiu a trimis pe teren urmatoarea echipa: Carlos - Saban (55 D. Balan), D. Goian (87 E. Baciu), Ghionea (80 B. Panait), Petre Marin (65 Nesu) - Nicolita, Paraschiv (75 Oprita), Lovin (80 Drida), Bostina (75 V. Badea) - N. Dica (75 Cristocea), V. Iacob (80 Litu).

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat ca este satisfacut de rezultat, insa il nemultumeste in continuare faptul ca echipa rateaza foarte mult si ca primeste goluri usor. "Sunt multumit de faptul ca am marcat patru goluri, insa ma deranjeaza ca am primit gol si ca am ratat nepermis de mult la 1-0. Avand in vedere ca urmarim aspectul fizic al pregatirii este un rezultat bun. Meciurile cu Gorica le vom trata cu foarte mare seriozitate, pentru ca nu ne permitem nici un pas gresit. In fotbalul actual nu mai exista echipe mici", a declarat tehnicianul stelist pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

S-a mai fixat un "amical"

In programul Stelei din cadrul turneului de pregatire de la Mierlo a mai aparut un joc amical. Astfel, pe 15 iulie, de la ora locala 19.30, "ros-albastrii" vor intalni formatia belgiana Zwarte Leeuw, nou promovata in liga a treia. Dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului din Ghencea, meciul se va disputa in Belgia, in localitatea Rijkevoorsel. Spectatorii vor putea viziona aceasta partida numai daca vor plati suma de 5 euro pentru un bilet de intrare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.