Mediaset a inghetat platile pentru drepturile de tv catre Liga italiana de fotbal pina la finalizarea procesului

Grupul italian de canale tv a decis sa inghete plata drepturilor sale tv catre Liga profesionista italiana de fotbal, in asteptarea judecatii in procesul disciplinar al meciurilor trucate din Calcio, care ameninta cu retrogradarea a patru prestigioase echipe, printre care se afla si AC Milan, patronata de Silvio Berulsconi, acelasi personaj care gereaza si Mediaset.

Scade cota de piata

Decizia a provocat indignare, deoarece prima transa de bani era asteptata inca de la inceputul acestei luni. "In lumina procesului in curs de desfasurare si a rechizitoriului dur al acuzatorilor (retrogradarea cel putin in a 3-a divizie pentru Juventus Torino, si retrogradare pentru AC Milan in liga a 2-a), Mediaset a cerut Lega Calcio posibilitatea de a renegocia valoarea contractului, care cuprinde difuzarea celor mai bune momente ale campionatului Serie A in timpul urmatoarelor trei sezoane, se arata in comunicatul Mediaset.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.