Banii vor fi utilizati pentru realizarea, in regim de urgenta, a unor lucrari de reparatii si inlocuiri la elementele de constructii si instalatii. De asemenea, vor avea loc lucrari pentru refacerea acoperisului si a fatadelor, pentru igienizarea incaperilor, precum si pentru realizarea unei centrale care sa asigure independenta termica a complexului.

Complexul Sportiv National "Lia Manoliu" are in administrare terenuri, sali de sport si bazine pentru desfasurarea competitiilor loturilor nationale si olimpice, un centru de refacere si recuperare pentru sportivi si o unitate de cazare si masa. Banii provin din rezerva bugetara aflata la dispozitia Executivului si vor fi alocati prin Agentia Nationala pentru Sport, aflata in subordinea Guvernului.

In prezent, complexul de cazare este cotat la 2 stele. Decizia de reducere a clasificarii a fost determinata de concluziile evaluarii realizate de organele de control ale Autoritatii Nationale pentru Turism si Oficiului pentru Protectia Consumatorilor.