Adrian Mutu s-a acomodat deja cu noii sai colegi, in cele doua zile de cind este la Fiorentina, si recunoaste ca a refuzat multe oferte pentru a juca la gruparea din Firenze. Briliantul si-a stabilit un tel indraznet pentru noul sezon

Sport Total: Cum este atmosfera la noua ta echipa?

Adrian Mutu: Excelenta. Mi-am dorit foarte mult sa ramin in Italia, mai ales pentru familie. Fiorentina este un club puternic si am refuzat multe alte oferte din Europa, pentru a ajunge aici. Ma simt bine, chiar daca sint doar de doua zile in cantonament.

Ti-ai fixat vreun obiectiv pentru sezonul urmator?

Da, imi doresc sa joc cit mai bine si sa marchez 30 de goluri, in primul an la Fiorentina. As vrea ca Luca Toni sa ramina, sa putem face un cuplu redutabil, in atac.

Cum a fost despartirea aceasta de Juventus Torino?

Nu pot sa spun ca mi-a fost usor sa plec de acolo. Juventus este o echipa mare si va ramine mereu in sufletul meu, indiferent daca va retrograda sau nu. O mare pierdere pentru ei este plecarea lui Capello. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu un astfel de antrenor. Dupa parerea mea, Fabio Capello este unul dintre cei mai buni antrenori din lume.

Ce parere ai despre noua campioana a lumii?

Am tinut cu Italia si, desigur, m-am bucurat foarte mult pentru succesul lor. Italia merita sa fie campioana mondiala, pentru ca este o echipa excelenta.

Cum comentezi gestul lui Zinedine Zidane?

Nu trebuie sa-l condamnam pentru ceea ce a facut. Gestul lui a avut trei justificari: a fost provocat de adversar, a existat presiunea extraordinara a finalei si era si ultimul meci din cariera. In timpul unei partide importante, nervii mai cedeaza, deci trebuie sa-l intelegem pe Zidane.

Cuplul violet

Inca din prima zi la Fiorentina, Bogdan Lobont (stinga, alaturi de Adrian Mutu) si noul sau coleg au fost surprinsi de aparatele foto. Cei doi fotbalis ti rom


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.