In cantonamentul din Austria, stelistii au pus mai mult accent pe pregatirea fizica, iar acum, in Olanda, Olaroiu a programat mai multe antrenamente tactice. sedintele de la Mierlo, desi este greu de crezut, par a fi mult mai solicitante decat cele de la Kaprun, nu mai putin de sase jucatori trecand pe la cabinetul medical pentru ingrijiri

Steaua a intrat, de la sfarsitul saptamanii trecute, in cea de-a doua parte a pregatirii pentru sezonul 2006-2007, care se desfasoara in localitatea olandeza Mierlo. Antrenamentele programate de catre Olaroiu par a fi foarte solicitante pentru elevii sai, care nu reusesc sa faca fata ritmului ridicat. Cel mai ingrijorator lucru este ca printre cei care au fost nevoiti sa mai reduca putin din turatie a fost chiar Mirel Radoi. Capitanul Stelei a lipsit de la ultimele sedinte de pregatire din cauza unei accidentari mai vechi la genunchi. Pentru a nu ramane in urma, Mirel Radoi a luat cu asalt sala de forta a stabilimentului unde sunt cazati stelistii.

Alti doi jucatori care s-au antrenat separat au fost Eugen Baciu si Adrian Drida. Primul a revenit in cantonamentul stelistilor dupa ce a fost obligat sa refaca analizele medicale, fiind suspect de hepatita, in timp ce fostul jucator al Jiului are probleme in zona inghinala. Alti doi jucatori care au trecut pe la infirmerie au fost Daniel Oprita si Bogdan Panait, care s-au accidentat la mana in timpul unor jocuri de posesie. Daca situatia lui Oprita nu este deloc grava, el fiind bandajat doar la degetul mare, Panait a fost calcat pe antebratul drept de un coechipier, durerile facandu-l sa urmareasca antrenamentul de pe margine.

In situatia cea mai grava se afla Razvan Ochirosii, care a facut o entorsa la glezna dreapta dupa un contact mai dur cu un alt stelist, tanarul jucator trebuind sa se intoarca in tara pentru tratament. Acest incident l-a iritat pe Olaroiu, care l-a certat pe Ochirosii: "V-am zis sa va puneti fase si sa purtati aparatori si la antrenament? Nu ai tinut cont, acum o sa pleci acasa!".

Restul jucatorilor nu s-au aratat speriati de accidentarile colegilor sai, fiind convinsi ca acestia vor reveni repede pe gazon, iar astfel de antrenamente, mai dure, sunt binevenite in vederea noului sezon, care se anunta unul foarte disputat. "Este normal sa fie accidentari. Aceste lucruri sunt inerente, dar sa speram ca nu sunt grave si ca baietii isi vor reveni repede", a spus Petre Marin.

Cadu a ajuns la CFR Cluj

Posibilitatea ca un alt portughez sa ajunga in Ghencea a fost infirmata de Mihai Stoica. Potrivit managerului general al Stelei, impresarul lui Cadu ar fi imprastiat zvonul privind un eventual transfer la Steaua pentru a obtine un contract mai bun din partea celor de la CFR Cluj. "Nu suntem interesati de Cadu. Punct. Eu cred ca el tot vorbeste prin Portugalia ca noi l-am dori pentru a le creste pretul celor de la CFR Cluj, echipa care vrea sa-l transfere", a afirmat Stoica. Pana la urma, fundasul Boavistei Porto a ajuns in curtea ardelenilor.

Potrivit presedintelui clujenilor, Iuliu Muresan, Cadu va face foarte curand jonctiunea cu echipa lui Dorinel Munteanu in cantonamentul de la Kaprun. in cei doi ani petrecuti la Boavista, Cadu a bifat 58 de partide si patru goluri marcate. in sezonul 2005/2006, a evoluat ca titular in 27 de meciuri, primind 14 cartonase galbene si unul rosu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.