Trecerea lui Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina se va lasa cu urmari in conturile clubului din Trivale

Deoarece, regulamentul FIFA prevede ca echipele care au format jucatori pina la virsta de 18 ani sa primeasca 5% din transferurile ulterioare ale fotbalistilor, FC Arges va incasa de la noua formatie a briliantului o suma importanta de bani.

Astfel, clubul viola va vira in vistieria lui FC Arges 200.000 de euro. De mentionat este faptul ca si Dinamo va avea de cistigat, alb-rosiii urmind sa imparta 175.000 de euro cu Internazionale Milano.

Farul merge in Franta

Constantenii vor disputa in deplasare primul meci al dublei manse cu Auxerre, din turul III al Cupei UEFA Intertoto. Partida este programata pe 15 iulie, de la ora 22:00, in vreme ce returul se va disputa o saptamina mai tirziu, la Constanta, la o ora ce va fi stabilita in curind. Daca vor trece de francezi, Mihai Gurita & Co. se vor califica in turul II preliminar al Cupei UEFA.

CFR l-a luat pe Cadu

Aflata in cantonament in Austria, formatia pregatita de Dorinel Munteanu continua sa transfere jucatori straini. Ieri, presedintele Iuliu Muresan a parafat transferul lui Cadu, ultima oara la Boavista Porto. Fotbalistul, care a fost dorit si de Steaua, va imbraca tricoul alb-visiniu pe o perioada de trei sezoane si va incasa un salariu de 150.000 de euro pe an.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.