Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru internationalul roman Cosmin Contra. Dupa ce si-a reziliat contractul de imprumut de la West Bromwich Albion, "Gurita" s-a vazut obligat sa revina la Madrid, unde se antreneaza alaturi de colegii de la Atletico.

UITAT

Cu toate acestea, reprezentantii gruparii spaniole cu care jucatorul are contract pana in iunie 2007 si-au exprimat intentia de a renunta la serviciile sale. Situatia lui Contra este cu atat mai complicata cu cat, aproape in toata Europa, perioada de transferuri s-a incheiat pe 31 ianuarie. Cotidianul Marca noteaza ca, daca nu va fi inscris pe o lista ca urmare a unei grave accidentari a altui jucator, romanul nu va putea fi transferat de alt club pana in luna iunie. Atunci, el ar putea pleca de la Atletico imprumutat sau ar putea ajunge la o intelegere pentru rezilierea de comun acord a contractului.

TIMISOARA

O alta mare problema a sa este aceea ca este extracomunitar, ceea ce nu-l face atractiv pentru echipele din Occident. Contra a anuntat ca va sustine o conferinta de presa pentru a explica situatia sa si planurile pe care le are pentru viitor. Una dintre solutiile sale este aceea de a reveni la "Poli" AEK Timisoara, echipa orasului sau natal, dar nu poate face mutarea decat daca este declarat jucator liber de catre Atletico.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.