Nemtii vor conta pentru prima oara la acest turneu pe portarul Oliver Kahn. Partida din aceasta seara este una pe care multe selectionate ar da orice sa o joace, este meciul care poate aduce bronzul mondial. Germania si Portugalia nu pot uita insa ca au fost aproape de a se infrunta cu trofeul pe masa.

Ambele echipe vor sa mai salveze ce se poate in aceasta confruntare a orgoliilor ranite, in care cei doi selectioneri vor oferi o sansa si rezervelor. Mai mult ca sigur, in poarta Germaniei va reveni Oliver Kahn, care nu a evoluat niciun minut la acest Mondial. Dupa ce "Ollie" a declarat ca nu a inteles niciodata de ce este rezerva, Klinsmann a decis sa-l trimita in teren impotriva Portugaliei.

"Nu vad acest lucru ca pe o pomana. Ma bucur. Pentru mine, locul trei la Cupa Mondiala are o mare valoare", a declarat portarul, care va bifa cea de-a 87 prezenta in tricoul Mannschaftului. Dupa ce Kahn a trecut peste rivalitate si l-a incurajat pe Lehmann inaintea loviturilor de departajare in meciul cu Argentina, goalkeeperul lui Arsenal a dat si el dovada de eleganta. "Daca Oliver vrea sa joace si antrenorul e de acord, voi accepta decizia. Cred ca merita acest lucru, pentru ca a avut un comportament extraordinar in timpul turneului. Acest meci va fi pentru el un mod frumos de a incheia competitia", a declarat Lehmann.