Germania si Portugalia isi disputa in aceasta seara finala mica a Mondialului, intr-o partida in care fiercare echipa isi linge ranile dupa esecurile din semifinale.

Nemtii vor conta pentru prima oara la acest turneu pe portarul Oliver Kahn. Partida din aceasta seara este una pe care multe selectionate ar da orice sa o joace, este meciul care poate aduce bronzul mondial. Germania si Portugalia nu pot uita insa ca au fost aproape de a se infrunta cu trofeul pe masa.

Ambele echipe vor sa mai salveze ce se poate in aceasta confruntare a orgoliilor ranite, in care cei doi selectioneri vor oferi o sansa si rezervelor. Mai mult ca sigur, in poarta Germaniei va reveni Oliver Kahn, care nu a evoluat niciun minut la acest Mondial. Dupa ce "Ollie" a declarat ca nu a inteles niciodata de ce este rezerva, Klinsmann a decis sa-l trimita in teren impotriva Portugaliei.

"Nu vad acest lucru ca pe o pomana. Ma bucur. Pentru mine, locul trei la Cupa Mondiala are o mare valoare", a declarat portarul, care va bifa cea de-a 87 prezenta in tricoul Mannschaftului. Dupa ce Kahn a trecut peste rivalitate si l-a incurajat pe Lehmann inaintea loviturilor de departajare in meciul cu Argentina, goalkeeperul lui Arsenal a dat si el dovada de eleganta. "Daca Oliver vrea sa joace si antrenorul e de acord, voi accepta decizia. Cred ca merita acest lucru, pentru ca a avut un comportament extraordinar in timpul turneului. Acest meci va fi pentru el un mod frumos de a incheia competitia", a declarat Lehmann.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.