Fanii protesteaza pentru ca oficialii clubului nu tin cont de parerea lor.

Considerata de multi cea mai frumoasa galerie din tara, Comando Viola isi exprima tot mai pronuntat punctul de vedere in relatia cu conducerea Politehnicii Timisoara.

Simpli spectatori

Suporterii care, pina de curind, umpleau stadionul la fiecare meci, creau o atmosfera extraordinara si cintau chiar si cind formatia lor era condusa de Steaua cu 8-1 au decis, joi seara, sa nu mai incurajeze echipa antrenata de Sorin Cirtu pe o perioada nedeterminata, ceea ce inseamna ca fanii timisoreni vor veni la stadion in calitate de simpli spectatori, nu vor mai face coregrafii si nu vor mai afisa bannere. Motivele tin de refuzul conducerii de a lua in seama parerile suporterilor in momentele in care s-au luat deciziile importante pentru formatia de pe Bega. Totul a inceput in momentul in care actualul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a fost indepartat de la club, patronul Marian Iancu pretextind ca este "antrenor de locurile 3-4".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.