Chiar daca Steaua nu a avut ca adversare echipe de top din Europa, ba chiar a si pierdut categoric, cu 1-5, in fata ocupantei locului 8 in clasamentul Ucrainei, Tavria Simferopol, antrenorul Cosmin Olaroiu s-a declarat multumit dupa efectuarea cantonamentului de la Kaprun. "Am acumulat mult in Austria, am lucrat mult si asta se va vedea", promite Olaroiu, care si-a scuzat elevii dupa bataia iscata in partida cu ucrainenii: "Jucatorii au fost nervosi din cauza oboselii in meciul cu Tavria Simferopol. E drept ca si arbitrajul ne-a fost ostil".

Ros-albastrii, care au revenit ieri din Austria, vor ramine in tara numai doua zile, miine urmind sa plece intr-un nou stagiu de pregatire la Mierlo. In Olanda, tehnicianul Stelei va avea ocazia sa-l vada la lucru pe israelianul Klemi Saban, sosit ieri in Romania pentru a semna un contract cu gruparea din Ghencea. "Stiu de Steaua de pe Internet, este o echipa buna si voi face tot ce pot ca sa ma ridic la valoarea lotului", a afirmat noua achizitie a ros-albastrilor. Chiar daca pina la startul campionatului a ramas mai putin de o luna, antrenorul Stelei a declarat ca lotul nu este definitivat.

In avion cu dusmanul

In aceeasi aeronava cu jucatorii ros-albastri s-a intors in tara si patronul Rapidului, George Copos, care a efectuat o calatorie de afaceri la München. In timp ce Copos a refuzat sa faca vreo declaratie, sustinind ca nu mai vorbeste cu presa, pentru ca i-a facut prea mult rau, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, nu a ezitat sa-l "intepe" pe fostul vicepremier. "Nu cred ca George Copos este dusmanul nostru, el e multumit sa ia Cupa Romaniei in fiecare sezon, iar noi sa luam campionatul", a spus Olaroiu.