Conducerea gruparii de sub Podul Grant prelungeste termenul in care va comunica numele presedintelui clubului. Desi oficialii giulesteni declara peste tot ca isi doresc o continuare a contractului lui Dinu Gheorghe, acesta sustine ca inca nu a fost contactat de nimeni. Presedintele rapidist de pina acum asteapta propunerea unei functii in noua societate.
Conducerea Rapidului afirma sus si tare ca isi doreste foarte mult ca in sezonul viitor sa continue cu tandemul Razvan Lucescu - Dinu Gheorghe.

Cu toate acestea, fostul presedinte al giulestenilor spune ca inca nu a fost contactat de cei de la Rapid, pentru a i se propune o functie in cadrul noii organigrame a clubului. Mandatul acestuia s-a incheiat in data de 30 iunie, atunci cind si-a intrat in drepturi noua societate pe actiuni din Giulesti.

Pentru a ramine la echipa, este absolut necesara semnarea unui nou contract intre Dinu Gheorghe si noua persoana juridica, Rapid SA. Aflat in vacanta cu familia, Vama asteapta, inca, o oferta concreta din partea clubului. "In acest moment, eu sint in vacanta. Pina acum, nimeni de la club nu m-a sunat pentru a-mi propune ceva", a declarat Dinu Gheorghe. Mai mult, acesta nu crede ca i se va face vreo propunere mai devreme de primul meci oficial al Rapidului, cel cu maltezii de la Sliema Wanderers, programat pe 13 iulie.

De altfel, astazi este programata si adunarea generala a actionarilor, in care vor fi stabilite, printre altele, bugetul clubului pentru sezonul viitor si component a Consiliului de Administrat ie. Referitor la posibilitatea raminerii in Giulesti, Vama a confirmat ca isi doreste foarte mult ca acest lucru sa se concretizeze pentru a colabora in continuare cu Razvan Lucescu: "Mi-as dori foarte mult sa continuu munca pe care am inceput-o la Rapid, cu Razvan. Vreau sa depasim performant ele din sezonul trecut".

Trei accidentati

Dupa ce Ionut Rada a fost trimis la Bologna, triunghiularul de marti a mai facut inca o victima, portarul Danut Coman. Diagnosticul pus de medicul giulestenilor, Marian Dumitru, traumatism toracic, il obliga pe Coman la un repaus de o saptamina. Al treilea feroviar cu probleme medicale este fundasul Cristian Sapunaru. Despre acesta, medicul a declarat: "Sapunaru nu pare sa aiba o problema deosebita. Totusi, el va face o rezonanta magnetica. In 2-3 zile va fi apt de joc".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.