Fotbalul romanesc capata un miros din ce in ce mai puternic de petrol. Dupa BkP si RAFO Onesti, se pare ca si Rompetrol ar fi interesata sa pompeze bani grei in Liga lui Mitica

La sfirsitul anului 2004, Balkan Petroleum a spart gheata, fiind prima companie petroliera care a decis sa investeasca in Divizia A. Patronul Marian Iancu a cheltuit mai bine de 12 milioane de dolari pentru a transfera la clubul de pe Bega jucatori unul si unul, reusind astfel sa transforme o echipa care lupta pentru supravietuire intr-una care s-a inscris serios in cursa pentru titlu. Ca sa nu ramina mai prejos, conducerea rafinariei din Onesti a decis, la inceputul lui 2006, sa-si asocieze, la rindul ei, numele de cel al unei echipe din fotbalul romanesc. Si a optat pentru campioana Romaniei: Steaua. Gigi Becali a semnat un contract de sponsorizare cu RAFO in valoare de un milion de euro.

Mititelu a ajuns la fundul sacului

Zilele acestea, circotasii au dezvaluit ca omul de afaceri Dinu Patriciu si fostul capitan al nationalei Romaniei, Gica Popescu, vor sa cumpere Universitatea Craiova pentru doua milioane de euro.

"Mititelu a dus cum a dus Universitatea pina acum, dar a cam ajuns la fundul sacului. Gica Popescu a simtit asta, iar acum vreo doua saptamini a venit la Craiova special pentru a cumpara echipa. Mititelu


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.