Olaroiu nu s-a intors cu mina goala de la Campionatul Mondial, intentionind sa aduca un fundas central de la LDU Quito, pe Giovanny Espinoza. Acesta ar putea sa creeze o concurenta puternica in defensiva stelista, reprezentind si o solutie de inlocuire in cazul accidentarii vreunui titular

Campania de transferuri nu s-a terminat in Ghencea. "Va mai veni un jucator de culoare", a anuntat Gigi Becali acum citeva zile. Este vorba de ecuadorianul Giovanny Espinoza, un fundas central de 29 de ani. Acesta a fost remarcat de Cosmin Olaroiu la Campionatul Mondial. "Da, l-a vazut Oli acolo, in Germania. El stie daca e bun, el este specialistul", a marturisit Gigi. Becali a precizat ca se bazeaza pe priceperea lui Olaroiu si a lui Meme Stoica, urmind ca el sa achite pretul jucatorului.

Decizia lui Olaroiu de a-l aduce pe Espinoza se bazeaza pe faptul ca vrea sa creeze o concurenta puternica in compartimentul defensiv, acolo unde Sorin Ghionea si Dorin Goian par a fi deocamdata titulari indiscutabili. Noua achizitie, Bogdan Panait, inca nu poate emite pretentii pentru primul unsprezece, iar lui Eugen Baciu i-au iesit prost analizele medicale. In aceste conditii, Olaroiu are nevoie de un al treilea fundas central de valoare care sa se ridice la acelasi nivel cu Ghionea si cu Goian.

In acest fel, in cazul accidentarii sau suspendarii unuia dintre ei, Oli isi doreste sa aiba o solutie viabila. Espinoza i-a atras atentia la Campionatul Mondial, unde a evoluat in toate cele patru partide disputate de nationala sa, remarcindu-se, in special, prin plasament si forta.

Cristea pleaca

Dumitru Tudor are procura Atacantul stelist Andrei Cristea este foarte aproape de a-si gasi o echipa in strainatate. Impresarul Dumitru Tudor l-a propus francezilor de la Sochaux si Toulouse, agentul urmind sa primeasca azi sau miine un raspuns concret.

"Cristea este aproape de a se transfera in Franta. Tranzactia se face prin mine, pentru ca am procura de exclusivitate pentru jucator, desi in presa s-a scris altceva. Daca francezii nu vor mai fi interesati, avem variante si din Ucraina si Grecia", a declarat Tudor. Andrei Cristea a fost anuntat inainte de plecarea echipei in pregatiri ca nu mai face parte din planurile pentru noul campionat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.