Gruparea din Petrosani este aproape de a-si pierde locul pe prima scena din cauza "scandalului licentei", situatie de care vrea sa profite Pandurii Targu-Jiu. Conducerea gorjenilor a intocmit deja memoriul pe care il va adresa la UEFA.

Saptamana trecuta, Comisia de Apel din cadrul sistemului national de licentiere a dat castig de cauza clubului Jiul Petrosani, care, initial, nu primise licenta din partea Comisiei de Prima Instanta, condusa de Viorel Duru. Sambata, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca totul este un abuz.

COMPLICAT

"Nu am nimic cu Jiul, dar lucrurile stau prost. Nu pot risca dezafilierea federatiei de la UEFA si FIFA sau suspendarea echipei nationale. Licenta a fost acordata ilegal", a declarat Ionut Lupescu. Motivul invocat de oficialul federal este faptul ca gruparea din Petrosani are datorii de 9 miliarde de lei catre stat. "Este adevarat, datoriile sunt principalul motiv. Dar, repet, trebuie respectat regulamentul", a mai adaugat Lupescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.