Fan declarat inca din copilarie al Barcelonei, subprefectul Capitalei, Catalin Diaconescu, si-a propus sa aduca trupa lui Rijkaard in Romania. "Am profitat de faptul ca vice-presedintele, dar si directorul adjunct cu relatiile internationale al clubului spaniol au fost in vizita la Bucuresti, cu alte treburi. Am discutat si despre echipa mea de suflet, FC Barcelona, dar si de posibilitatea de a o urmari pe viu, in Romania", a spus Diaconescu.

Subprefectul a luat legatura cu FRF pentru a gasi o fereastra libera in calendarul echipei nationale. "Am vorbit la federatie pentru o data ce putem sa o propunem catalanilor. Este greu, fiecare echipa are propriul calendar, iar pentru nationala Romaniei trebuie facuta o convocare separata. Cert este insa ca anul viitor este foarte probabil sa ne intelegem asupra datei. Mai ramin de rezolvat doua lucruri: crearea unui fan club al Barcelonei, pentru prezentarea de materiale informative si echipament original, dar si gasirea banilor. Cred ca voi reusi sa string cei 500.000 de euro. La sfirsitul lui august voi pleca in Spania pentru a incerca sa finalizez totul", a precizat Diaconescu


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.