Liderul Turului Frantei dupa prolog a fost taiat la brat de o manusa publicitara tinuta de un spectator in interiorul liniei de sprint, intr-o zona unde vitezele ating si 80 km/h.
Francezii au trait o euforie prelungita, iar la o zi dupa victoria nationalei de fotbal asupra Braziliei ciclistul Jimmy Casper (Cofidis), nativ din Hexagon, a cistigat prima etapa a Marii Bucle (Strasbourg-Strasbourg - 184,5 km). Rutierul din Picardie a profitat de circumstantele accidentarii in sprint a belgianului Tom Boonen si a tricoului galben Thor Hushovd si i-a devansat pe linia de finis pe Robbie McEwen si Eric Zabel.

Ranirea norvegianului Hushovd (Credit Agricole) pare de domeniul absurdului, acesta suferind o taietura adinca la brat, lunga de zece centimetri, care i-a fost provocata de o imensa manusa verde tinuta de un spectator in suprafata de rulare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.