Gigi Netoiu a luat hotarirea de a se retrage de la FC Dinamo. Se pare ca decizia acestuia survine ca urmare a faptului ca, in ultimul timp, atributiile i-au fost serios restrinse. Vinovati de acest lucru sint presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, dar si antrenorul Mircea Rednic. Antrenorul ar fi declarat in forul de conducere al dinamovistilor ca Netoiu trebuie indepartat.

Cu Florin Marin spre Petrosani

Zvonurile despre o posibila plecare a lui Netoiu au fost numeroase in ultima perioada, dindu-se ca sigura si destinatia - Unirea Urziceni. Miercuri seara, profitind de fapul ca finantatorul gorjenilor, Alin Simota, se afla la Bucuresti pentru a obtine licenta clubului pe anul 2006-2007, Netoiu a aranjat o intilnire cu acesta. Cum Jiul este fara antrenor (Aurel Sunda a plecat din Valea Jiului), varianta aducerii lui Florin Marin ca antrenor principal al minerilor se poate transforma intr-o certitudine. Marin ar urma sa fie secondat de Ionel Augustin.

"Minerii" au primit programul

Aseara, in timp ce Gigi Netoiu discuta cu membrii Consiliului de Administratie detaliile ruperii contractului si a le recuperarii sumei investite (1 milion de dolari), in Valea Jiului fotbalistii se pregateau, dupa programul trimis de Florin Marin. Tehnicianul va ajunge la Petrosani miine dupa-amiaza, urmind ca luni sa conduca primul antrenament.

Alianta tacita

Desi Alin Simota si Gigi Netoiu nu au lasat sa transpire nimic despre o posibila implicare a fostului dinamovist, ea are toate sansele sa se materializeze din doua motive: Jiul traverseaza o criza financiuara, iar Netoiu nu vrea sa ramina pe dinafara fenomenului. In aceste conditii, din lotul dinamovist este posibil ca 3-4 jucatori care sint sub contract cu Netoiu sa ajunga si ei la Jiul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.