FA a cerut ca FIFA sa-i interzica atacantului roman sa se antreneze cu Juventus. La randul ei, gruparea italiana intentioneaza sa solicite forului mondial o derogare care sa-i dea dreptul "Briliantului" sa joace in meciurile amicale.

Adrian Mutu pare sa-si fi facut abonament la vestile proaste venite dinspre Anglia. Romanul este jucatorul lui Juventus cu acte, dar nu scapa de umbra fostei sale echipe, Chelsea. Dupa ce a amenintat ca il da in judecata pe "Briliant" pentru a obtine o compensatie financiara, gruparea londoneza a mai gasit o cale de a-i pune bete in roate lui Mutu: i-a convins pe oficialii Federatiei Engleze de Fotbal sa faca un apel la FIFA cu scopul de a-l opri pe atacantul roman sa se antreneze cu Juventus.

MANEVRE

Potrivit The Sun, "FA a deschis un nou dosar impotriva lui Mutu pentru a-l opri din incercarea sa de a specula o scapare a regulamentului. Jucatorului ii este interzis sa evolueze sau sa se antreneze in Anglia, dar sanctiunea nu este valabila pe pamant strain". De altfel, in toamna anului trecut, la solicitarea FRF, FIFA a precizat clar ca Mutu se poate pregati cu orice echipa doreste. "FIFA a ratificat suspendarea pe 7 luni a jucatorului roman, extinzand-o la nivel mondial, dar numai in ceea ce priveste toate tipurile de meciuri, amicale si oficiale", se preciza atunci in comunicatul forului mondial.

TEAMA

Site-ul sports.it a precizat: "Chelsea se teme ca Mutu ar putea juca pentru formatia italiana intr-o eventuala finala a Ligii Campionilor intre cele doua echipe. Daca Mutu s-ar putea pregati, pe 25 mai el ar fi in forma. In plus, englezii au aflat ca Luciano Moggi va cere o derogare la FIFA, astfel incat Mutu sa aiba dreptul sa evolueze in meciurile amicale".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.