Cei trei granzi din Bucuresti au rezolvat fiecare transferuri importante astazi

Rapidul l-a achizitionat pe australianul lui FC National, Ryan Griffiths. Suma de transfer este, potrivit lui Constantin Iacov, 1,5 milioane de dolari. Cele doua cluburi au ajuns la un acord si pentru aducerea lui Cristian Sapunaru in Giulesti. Sapunaru a semnat pe patru ani cu vicecampioana Romaniei.

Dinamo a reusit in cele din urma sa ajunga la un acord cu sirbul Sreten Stanic, fost jucator la Poli Timisoara, fotbalist venit in contul transferurilor lui Alexa si Grigorie pe Bega. Stanic a semnat pe cinci ani, urmind sa primeasca un salariu de 70.000 de euro pe sezon.

"N-am vazut in viata mea un jucator mai sucit ca asta!" a declarat actionarul ciinilor, Vasile Turcu, despre razgindirile repetate ale sirbului.

Steaua a finalizat negocierile pentru transferul lui Klemi Saban, de la Maccabi Haifa. Saban are 26 de ani si este international israelian. Conform lui Gigi Becali, Steaua este aproape de a aduce si un fotbalist de culoare, fara a-i dezvalui numele.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.