Oficialii clubului UT Arad s-au inteles cu Marius Lacatus, astfel ca ultimul va prelua conducerea tehnica a "Batranei Doamne". Obiectivul pe care il are de indeplinit fostul atacant stelist este mentinerea echipei in primul esalon fotbalistic din Romania.

Dupa o perioada scurta de negocieri, Marius Lacatus a acceptat sa preia conducerea tehnica a echipei UTA si urma ca ieri dupa-amiaza sa fie prezentat oficial. Lacatus va incasa la Arad un salariu de 70.000 de dolari pe an, plus primele si alte bonificatii. Una dintre conditiile impuse de fostul presedinte al Stelei a fost asigurarea unui buget corespunzator pentru transferuri, salarii convenabile pentru jucatori, un sistem de premiere care sa-i stimuleze pe acestia precum si conditii de pregatire care sa includa un teren de antrenament si o sala de forta dotata corespunzator.

In urma negocierilor purtate cu Ion Sandu si Nicolae Bara, s-a stabilit ca Lacatus va avea la dispozitie un buget de circa 800.000 de dolari pentru a alcatui un lot de jucatori care sa reziste in Liga I, iar finantatorii "Batranei Doamne" vor suplimenta bugetul alocat transferurilor daca este cazul. "Marius Lacatus va avea mana libera in alegerea jucatorilor, singura conditie fiind doar aceea de a se incadra in buget", a precizat Ion Sandu.

Odata obtinut acceptul lui Marius Lacatus, finantatorii clubului aradean au sistat negocierile atat cu Aurel Sunda, cat si cu italianul Dario Bonetti, antrenori care mai erau in carti pentru preluarea "Batranei Doamne".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.