Gigi Becali i-a blocat pe Dorin Goian si Mirel Radoi pentru a nu-si periclita intrarea in Champions League. Patronul Stelei stie ca poate obtine un sac de bani daca-si tine jucatorii pina la iarna, cind ii va putea vinde pe sume mult mai mari decit acum. Dragomir a anuntat ca exista o oferta de 7 milioane pentru stoperul din Suceava

In ultimele doua luni, telefonul lui Gigi Becali s-a incins in urma apelurilor facute de impresari. Tintele lor: Ogararu, Goian si Radoi. Primul a fost vindut pentru trei milioane de euro, dar pentru ceilalti doi nu s-a ajuns la nici o solutie. Mirel a fost in centrul atentiei timp de aproape doua saptamini, Becali declarind ca este gata sa-l cedeze in Anglia pe capitanul ros-albastrilor pentru 11 milioane de euro. In cele din urma, Becali nu mai este la fel de incintat sa-l cedeze pe Mirel, mai ales ca suma pe care o cere este prea mare pentru un juca- tor care nu este prezent la Campionatul Mondial.

Zilele trecute, pe adresa clubului din Ghencea a mai venit o oferta, dezvaluita insa de Mitica Dragomir. "Un stoper de la Steaua are o oferta de sapte milioane de euro. Este vorba de Goian. Daca insa pleaca el si Radoi, Steaua nu mai are nici o sansa sa intre in grupele Ligii", a spus Mitica. De acest lucru este constient si Gigi, care a decis ca de la Steaua sa nu mai plece nimeni din unsprezecele de baza.

Miza latifundiarului o constituie cele aproape opt milioane de euro pe care le-ar putea cistiga daca ar intra in Liga din premiile oferite de UEFA, dar si din cota-parte ce ar reveni din publicitate si drepturi TV. In plus, cota fotbalistilor ar creste semnificativ, astfel ca la iarna Steaua ar putea sa vinda la preturile pe care le fixeaza fotbalis tilor sai.

Banii din grupe

Steaua ar avea asigurati, prin intrarea in grupele Ligii Campionilor, 5.500.000 CHF, adica 3.500.000 de Euro. La aceasta suma s-ar adauga eventualele bonusuri pe care ros-albastrii le-ar putea obtine in urma unor rezultate favorabile. In afara de acesti bani, gruparea din Ghencea ar mai aduna din vinzarea de bilete si drepturi tv alte 4.000.000 de euro.

"Radoi e scump"

Mirel Radoi a fost mereu aproape de un transfer mare. Nu a existat club mare in Europa despre care Gigi Becali sa nu afirme ca este interesat de finul sau. Inter, Milan, Arsenal, Manchester United sint doar citeva din cluburile care si l-au disputat pe Mirel. Insa, potrivit latifundiarului, nici una din ofertele acestor grupari nu i-au satisfacut cerintele, si fundasul dorit de o intreaga Europa a ramas in Ghencea sase ani.

Cind apele tocmai se linistisera, Becali a mai aruncat o bomba : Portsmouth ofera 11 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile fotbalistului! Nu s-a concretizat nici de data asta nimic, insa zvonurile unui transfer fiind infirmate de presedintele gruparii engleze, Milan Mandaric, care totusi a confirmat interesul pentru roman. Acesta a subliniat ca nu va achita o asemenea suma pentru acesta.

"Romanii traiesc intr-o lume de vis, daca ei cred ca vom plati 11 milioane de euro pentru Radoi. Este mult prea mult! Cu acesti bani putem achizitiona jucatori care au evoluat la Campionatul Mondial. Acolo sint cei mai buni fotbalisti. Din ce stiu eu, Radoi nu a fost acolo", a spus Mandaric.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.