Britanicii s-au calificat in sferturile de finala dupa un meci tern contra surprizei Ecuador. Succesul Angliei a fost transat in minutul 60, cand capitanul David Beckham a executat in stilu-i clasic o lovitura libera

In pofida suflului razboinic insuflat de cei peste 30.000 de spectatori prezenti in tribunele arenelor stadionului Stuttgart, elevii lui Eriksson au inceput moale, incapabili sa puna probleme la poarta excentricului Mora.

SPAIMA. Surprinzator, sud-americanii au trecut pe langa gol in minutul 16, cand stoperul John Terry i-a facut cadou o pasa ideala golgeterului ecuadorian, Carlos Tenorio, care a intarziat finalizarea, si englezul si-a rascumparat eroarea, deviind in bara transversala. Pana la pauza, unicul varf trimis pe teren de Eriksson, Wayne Rooney, nici macar n-a contat intre masivii fundasi ecuadorieni. Chinul englezilor a durat pana in minutul 60, cand David Beckham a executat impecabil o lovitura libera de la circa 25 de metri si a facut inutil plonjonul lui Mora. Starul celor de la Real Madrid a rescris si istoria, devenind primul jucator englez care marcheaza la trei editii consecutive ale Cupei Mondiale, 1998, 2002 si 2006.

INCIDENTE. In ziua meciului de ieri, suporterii germani si cei englezi au provocat grave incidente in centrul orasului Stuttgart. Politia locala a intervenit in forta, operand aproximativ 400 de arestari. Cei mai muti dintre retinuti au fost celebrii "hooligans" englezi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.