Scandalul meciurilor din campionatul Italiei se apropie de final. Procurorul Stefano Palazzi a intocmit un raport de 109 pagini, in care prezinta modul in care Juventus, AC Milan, Lazio si Fiorentina sunt implicate in acest caz. Informatii din raport au ajuns si la jurnalistii italieni de la "Gazzetta dello Sport", care au precizat ca Juventus risca retrogradarea, iar AC Milan penalizarea cu 13 puncte, ceea ce ar putea duce titlul in curtea lui Inter Milano.

Presedintele nerro-azzurilor, Massimo Moratti, a declarat ca se asteapta la sanctiuni exemplare impotriva responsabililor privind meciurile trucate. "Daca nu vor fi luate sanctiuni exemplare, atunci oamenii vor fi furiosi. Fotbalul trebuie sa dea un exemplu, in caz contrar publicul isi va pierde respectul pentru acest sport", a precizat Moratti.

Justitia italiana ar trebui sa ia o decizie pana pe 27 iulie, data-limita pentru nominalizarea echipelor ce vor reprezenta Italia in cupele europene.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.