Dumitru Dragomir are o vorba pe care o spune de fiecare data cind i se ofera ocazia: "Fotbalul romanesc este unul dintre cele mai sarace din Europa". Pentru a scapa de aceasta povara pe care o duce in spate de ani buni, Corleone a incercat sa faca un artificiu prin care Liga, for pe care il conduce, si Federatia sa poata sa isi suplimenteze bugetele cu bani proveniti chiar de la casele de pariuri.

Cel mai bun moment ales de Dragomir a fost in timpul dezbaterilor privind elaborarea noii Legi a educatiei si sportului, care de ceva timp se discuta in Parlamentul Rom

Motivul refuzului a avut legatura si cu scandalul care se declan- sase in Macedonia, unde unul dintre conducatorii Federatiei a fost descoperit ca avea legaturi cu casele de pariuri, iar rezultatele suspecte nu au intirziat sa apara.

Cele mai relevante exemple au fost in campania de calificare la Campionatul Mondial din Germania, cind echipa na- tionala a Macedoniei a fost ba- nuita ca a aranjat citeva partide cu echipe mai slab cotate, iar rezultatele formatiilor de club participante in cupele europene erau de multe ori prea previzibile.

Un astfel de demers nu are nici un precedent in lume, acesta reprezentind inca un motiv pentru care Legislativul si Guvernul l-au refuzat pentru moment pe seful de la Liga.