Argentina a avut emotii cu Mexicul, dar a rezolvat favorabil disputa, dupa 120 de minute de joc. Vineri, va juca impotriva Germaniei

A fost, la Leipzig, probabil cel mai frumos joc al turneului. Angajament si rezistenta, pase geniale si goluri fabuloase in Argentina - Mexic, meci palpitant, primul incheiat dupa prelungiri in acest CM. El Capitan Rafa a deschis repede scorul, iar egalarea a venit dupa doar patru minute in urma unui duel Crespo/ Borgetti, in urma caruia nu se stie foarte clar cine a trimis mingea in poarta, dar FIFA l-a creditat cu gol pe atacantul argentinian. Au urmat multe ocazii, dar meciul s-a dus in prelungiri, unde a fost rezolvat de Maxi Rodriguez, printr-o magnifica executie cu exteriorul, din voleu, de la marginea careului de 16 m.

"Am incercat totul pentru a marca. Am controlat mingea cu pieptul si am sutat asa cum mi-a venit. Balonul putea sa se duca alaturi, dar sint si goluri asa…", a incercat fotbalistul sa explice executia care a trimis Argentina in sferturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.