Incidentele au pornit de la un minor accident de circulatie in care a fost implicata sotia jucatorului. In cazul dovedirii faptelor, Contra risca inchisoarea

Dupa o perioada de anonimat, fundasul roman al lui Getafe, Cosmin Contra, a revenit in centrul atentiei si in colimatorul politiei. La sfirsitul saptaminii trecute, sotia fotbalistului si un agent de la Politia Transporturi au avut un accident usor care a degenerat intr-un scandal in toata regula. Masina Alinei Contra a fost tamponata usor din spate de cea a agentului Adrian Beleiu. Din cauza accidentului produs, Contra, sosit imediat la fata locului, nu si-a mai putut stapini nervii si s-a razbunat pe politist. I-a dat o palma si un pumn si a reusit sa-i scoata un dinte agentului. Gestul ar putea sa-l coste pe fotbalist mai mult decit s-ar fi asteptat, desi el nu recunoaste faptele.

Contra da vina pe agent

Cum agentul a depus o reclamatie, in urma cercetarilor, Cosmin Contra risca sa faca inchisoare. "Putea sa rezolve asta ca intre oameni. Accidentul in sine este la limita de jos a accidentelor usoare, i-a indoit doar putin bara de protectie. Dar Contra i-a dat o palma si un pumn zdravan ca i-a scos un dinte.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.