Cele trei echipe romanesti au avut mare noroc la tragerea la sorti din cupele europene

Ieri, la tragerea la sorti din tururile preliminare ale cupelor europene, de la Nyon, campioana Romaniei nu a avut nici un reprezentant. Astfel, Steaua a fost nevoita sa apeleze la bunavointa unuia dintre rivali, rapidistul Constantin Zotta, pentru a nu fi amendata de UEFA.

Mare surpriza mare la tragerea la sorti pentru tururile preliminare ale Cupelor Europene, desfasurata, ieri, la pranz, la Nyon, in Elvetia. Din partea echipei Rapid a fost prezent secretarul general Constantin Zotta, iar din partea «cainilor rosii» - Cristi Borcea. Din partea Stelei, a fost prezent... Constantin Zotta!

E greu de presupus ce s-a intamplat cu toti oficialii Stelei. Sa fie de vina concediile sau, dintr-o data, Gigi Becali a facut "arici la punga"? Cica Mihai Stoica a ramas la Bucuresti ca sa semneze contractul cu Drida (motivatia oficiala a fost aceea ca MM a pierdut avionul), iar Argaseala a avut si el treaba prin Bucuresti. Ori poate, din prea multa infatuare, clubul din Ghencea a socotit ca nu-i de nasul lui sa se prezinte la UEFA la o tragere la sorti pentru tururi preliminare in care, oricum, era cap serie. Oricum, cu ajutorul lui Zotta, Steaua a scapat de o amenda, intrucat forul european nu ar fi acceptat un asemenea afront, absentele fiind motivate doar de cazuri de forta majora!

Romånii se vad deja calificati

In ceea ce priveste tragerea la sorti propriu-zisa, cele trei reprezentante ale Romaniei in editia 2006-2007 a cupelor europene au avut noroc. Atat Steaua, in Liga Campionilor, cat si Dinamo si Rapid, in Cupa UEFA, puteau da peste adversari mult mai tari decat cei cu care vor juca peste o luna. "Urmeaza sa vedem care dintre cele doua ne va fi adversara, dar indiferent de numele acesteia trebuie s-o tratam cu maxima seriozitate si raspundere, chiar daca avem prima sansa. Important este sa realizam ceea ce ne-am propus, calificarea in turul urmator", a declarat Cosmin Olaroiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.