Telenovela "Razvan Lucescu" pare sa fi ajuns la sfarsit. Ieri seara, tehnicianul a organizat o conferinta de presa prin care si-a anuntat decizia de a ramane in Giulesti.
"N-a fost usor pentru mine, am avut de ales intre doua propuneri. Vom incerca toti sa pornim de la zero", a spus Lucescu. "Domnul Iancu este un om extraordinar, dar am ales Rapidul datorita jucatorilor, pentru tot ce-au facut ei. Imi cer scuze fata de domnul Iancu! A contat mai mult forta si farmecul grupului la Rapid decat oferta de la domnul Iancu", si-a motivat decizia Lucescu Jr. Ieri, inainte de declaratiile tehnIcianului, boss-ul de la Poli se aratase inflexibil. "Razvan si-a dat un cuvant si ramane la latitudinea lui daca si-l respecta sau nu. Sunt momente in viata in care asemenea decizii, ca om, te califica sau te descalifica" a declarat Iancu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.