Astazi, la orele pranzului, va avea loc la Nyon (Elvetia) tragerea la sorti a partidelor din tururile preliminare ale Ligii Campionilor si Cupei UEFA. La aceasta tragere, atat Steaua (care va lua startul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor) cat si Rapid si Dinamo (in turul I preliminar al Cupei UEFA), vor fi capi de serie.

De ora 13.00, vor fi stabilite partidele din primul si cel de-al doilea tur preliminar al Ligii. In mod normal, campioana noastra nu ar trebui sa aiba emotii in privinta adversarului, in conditiile in care cele mai puternice echipe pe care le-ar putea infrunta in aceasta faza sunt Austria Salzburg (Austria), Mlada Boleslav (Cehia) si Ruzomberok (Slovacia), formatii care sunt, de asemenea, calificate direct in turul II preliminar si nu se afla printre capii de serie. In rest, stelistii vor putea infrunta una dintre gruparile calificate dupa disputarea meciurilor din turul I preliminar, printre care se afla si echipa internationalului roman Razvan Cocis, Sheriff Tiraspol. Totodata, Steaua va fi cap de serie si in turul III preliminar, evitand astfel confruntari cu Arsenal Londra, Inter Milano sau Valencia.

Tot astazi, de la ora 14.30, vor intra in urna Dinamo si Rapid, care isi vor afla adversarii din turul I preliminar al Cupei UEFA. Aidoma stelistilor, atat "cainii rosii" cat si giulestenii sunt capi de serie si vor juca astfel impotriva unor formatii din San Marino, Andorra, Albania, Malta sau Cipru. Interesant este ca una dintre formatiile noastre ar putea intalni in turul I preliminar al Cupei UEFA echipa pregatita de Ioan Andone, Omonia Nicosia.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.