Dupa ce a dat ca sigura tranzactia cu Portsmouth, pentru 11 milioane de euro, patronul Stelei a batut iin retragere, recunoscand ca nu are nimic concret si nu a primit nici un ban. Mai mult, gratie aceluiasi Gigi Becali, Steaua s-a facut de ras pe taram englez, directorul executiv al lui Portsmouth, Peter Storrie, afirmand: "Jucatorul Mirel Radoi nu ne-a interesat vreodata!".

Cel mai bun fotbalist al echipei campioane, Mirel Radoi, este pus de patronul clubului intr-o situatie penibila. De mai bine de trei ani, in fiecare iarna si vara, Gigi Becali "il vinde" pe Radoi pe la marile cluburi europene pe sume exorbitante, batandu-si joc de milioanele de iubitori ai fotbalului care se obosesc sa-l asculte. Jucatorul a ajuns tinta glumelor colegilor de la Nationala, fiind intrebat la fiecare reunire a lotului la ce echipa mai joaca.

Inter Milano, Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United, Arsenal Londra sunt doar cateva dintre echipele care, sustine Becali, ca au facut oferte concrete pentru capitanul Stelei. De fiecare data, "din patriotism", patronul a refuzat sa-l transfere pe jucator, chiar daca in primul moment nu s-a sfiit sa ceara pe el sume concrete, mult peste pretul pietei. Asa-zisa strategie a conducerii din Ghencea, care spera sa-i creasca in acest mod cota fotbalistului, a inceput sa starneasca zambete, din pacate la mijloc cazand jucatorul, cei drept si Radoi complacandu-se in aceasta situatie. Inchipuindu-si ca toata lumea este proasta si inghite orice gogoasa, Gigi Becali reuseste sa se umple de ridicol cand flutura propuneri de transfer fara nicio baza.