Desi marti este considerata o zi care aduce ghinion, pentru Cristian Chivu necazurile par sa se fi incheiat in aceasta zi. Fundasul roman al echipei italiene de fotbal AS Roma a fost anuntat marti ca isi poate relua antrenamentele alaturi de coechipierii sai. Chivu a fost supus, la clinica Villa Stuart, unui examen cu rezonanta magnetica si unui test pentru a stabili daca osul s-a solidificat, iar rezultatele i-au multumit pe medici, care si-au dat acordul ca romanul sa inceapa pregatirea. Absent de pe teren de la inceputul sezonului, Cristi Chivu ar putea sa revina in competitie la inceputul lunii viitoare, ceea ce ne da speranta ca echipa nationala are sanse sa beneficieze de serviciile lui pentru meciul cu Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale Germania 2006, partida programata pe 26 martie. Chivu a jucat in acest sezon doar 27 de minute, in meciul dintre AS Roma si Bayer Leverkusen, din Liga Campionilor, disputat pe 3 noiembrie.

Problemele fundasului roman au inceput vara trecut, cind si-a fracturat degetul mic de la piciorul drept in timpul unui meci de fotbal-tenis, conform variantei oficiale, fiind operat de doua ori. Potrivit unor surse, fostul capitan al tricolorilor s-ar fi imbatat si a cazut pe scari. Chivu a ratat inclusiv inceputul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, el neputind fi convocat pentru meciurile cu Finlanda, Macedonia, Cehia si Armenia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.