Dumitru Dragomir a vorbit in Parlament la depunerea juramintului, cind l-a aparat pe Adrian Nastase de procurorii pusi pe perchezitii in Zambaccian si in alte trei imprejurari nesemnificative.

Initiative legislative a semnat ca primarul o multime, de la acordarea de abonamente gratuite la filarmonica pentru elevi si studenti pina la modificarea Legii sportului. In sensul dorit de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, acelasi cu cel al deputatul PRM Dumitru Dragomir.

In cazul adoptarii amendamentelor propuse la votul de pe 27 iunie, LFP si FRF ar putea beneficia de drepturile de reclama, publicitate, pariuri sportive si difuzare radio-tv asupra meciurilor pe care le organizeaza.

Cluburile iau maruntisul

Structurile sportive participante vor avea dreptul de a obtine o cota-parte din veniturile incasate de structura sportiva de ramura organizatoare, in conditiile stabilite de organizator - ligile profesioniste sau federatiile, dupa caz - se arata in proiect.

Pentru a nu isca un nou scandal cu presedintii de cluburi, alaturi de aceste modificari favorabile institutiei pe care o conduce, Mitica a solicitat si eliminarea birocratiei pentru legitimarea fotbalistilor straini si scutiri de la plata taxelor vamale pentru echipament si materiale sportive. Si a facut si lobby pentru ideea sa, intrind in conflict deocamdata cu alti colegi de Parlament.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.