Gazduirea la Bucuresti a finalei Cupei UEFA 2008/2009 depinde de... sprit si folcloriste

Luni, o comisie UEFA va veni sa se lamureasca daca putem gazdui finala Cupei UEFA 2009 pe viitorul Stadion National. Videanu este in concediu, Mircea Sandu in Germania, iar sustinere financiara nu exista. Avem, insa, sprit si "folcloriste".

La inceputul saptamanii viitoare, o comisie a UEFA va veni sa inspecteze modul in care Comitetul de Organizare a finalei Cupei UEFA 2008/2009 este capabil sa duca la bun sfarsit o asemenea actiune. Deocamdata, Adriean Videanu este in concediu, Mircea Sandu in Germania, nu exista finantare, asa ca oaspetii vor trebui convinsi, in lipsa altor factori, la un sprit de vara!

Adriean Videanu: 'Vom face doua stadioane, iar la inspectia UEFA ne vom prezenta cu onoare. Avem proiect si finantare asigurata>> (!?)

Mircea Sandu: 'Sper sa ii lamurim pe cei de la UEFA ca meritam sa gazduim o finala europeana. La anul vom demara lucrarile>>.

"Ca urmare a candidaturii dumneavoastra de a organiza una din finalele competitiilor europene intercluburi in mai 2008 sau mai 2009, avem placerea de a va informa ca am programat o vizita in zilele de 28 si 29 iunie 2006 pentru a inspecta Stadionul National din Bucuresti", asa suna un fax datat 1.05.2006 si trimis de UEFA la Federatia Romana de Fotbal. Din cuprinsul acestuia ne dam seama ca, de fapt, UEFA nu stia la acel moment cum sta treaba cu Stadionul National.

Poate acum afla ca, de fapt, acest stadion va fi demolat, ceea ce pune sub semnul intrebarii capacitatea de a construi un nou stadion intr-un an, asa cum au confirmat public Sandu si Videanu! Nu de alta, dar englezii, cat sunt ei de englezi, au depasit cu mult termenul de predare al noului stadion Wembley si este greu de crezut ca noi vom putea munci intr-o zi cat altii in sapte! Mai mult, Mircea Sandu a confirmat intr-un interviu aparut intr-un cotidian ca, efectiv, lucrul la noul stadion va incepe in primavara viitoare, nicidecum in acest an cum afirmase initial.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.