Este perioada cand zvonul a devenit principiul dupa care se conduce mass-media. Toata presa se uita in gura lui Gigi Becali si daca tartorul clubului din Ghencea spune ce-i trece prin cap, chiar o enormitate, a doua zi tampenia apare in mii de exemplare pe mai multe coloane de ziar. Nimeni nu mai verifica nimic, totul e luat de bun si minciuna devine o gogorita sau o gogoasa umflata pana face fas. O astfel de gogoasa, transformata intr-un imens fas a fost cea cu transferul lui Mirel Radoi la o "mare echipa engleza". S-a spus mai intai ca e vorba de Manchester United. A doua zi n-a mai fost Manchester ci Liverpool. Pentru ca a treia zi sa se pronunte numele lui Portsmouth, o formatie din liga a doua care abia a scapat de retrogradare!

Ce sa mai intelegem din toata bazaconia asta?
Nimci altceva decat efortul lui Gigi Becali de a atrage mereu atentia asupra iubirii lui care se numeste Mirel Radoi. De mai bine de doi ani capitanul Stelei este transferat numai la cluburi mari, la cele care viseaza noaptea patronul echipei campioane.

Ne amintim bine cat de mult l-a dorit Becali pe Radoi la Real Madrid. "Un an il dau fara nici un ban!", a spus la un moment dat omul care flutura cu bani pe toate strazile si pe toate posturile de televiziune. Numai ca Radoi n-a plecat. Nu ca n-ar fi vrut, dar nu l-a dorit nimeni pentru suma pe care o cere Becali.

Si am eu vaga impresie ca Mirel este ca o mireasa frumoasa pe care n-a mai doreste nimeni pentru ca taticul ei nu vrea s-o dea dupa oricine, ci numai dupa un Fat-Frumos care are masina ca Meybachul socrului mic, un yaht de milioane de euro si chiar milioane de euro in banca! Acest Fat Frumos nu prea apare si peste Mirel al nostru trec anii. In aceiasi ordine de idei...

Hienele au mirosit hoitul FC National si s-au repezit sa muste din el cu nesat. Criffits, Sapunaru, Herea, Ghindeanu, Panc sunt doriti de Steaua, de Rapid, de Universitatea Craiova, de "Poli" Timisoara. Burca si Tamas trebuie sa se intoarca la Dinamo. Ce mai ramane din FC National? Ramane Constantin Iacov si razboiul lui cu presedintele LPF Dumitru Dragomir. Multi vor si putini sunt cei care au atatia bani cati le cere clubul din Cotroceni. Dar la ordinea zilei este zvonul, minciuna, aiureala. Pana la adevar e cale lunga.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.