Juve risca retrogradarea in Serie C, Milan, Lazio si Fiorentina in Serie B, iar Squadra Azzura e in pericol de a rata trecerea in optimile CM

Noua "grupa a mortii" este cea a Italiei, Cehiei, Ghanei si a SUA, toate echipele avind sanse de calificare inaintea meciurilor decisive. Dintre acestea, cehii au cele mai mari motive de ingrijorare, ei nereusind sa recupereze nici unul dintre atacantii titulari. Milan Baros a alergat alaltaieri pentru prima oara dupa accidentarea suferita la tendon, insa doar in jurul hotelului, Jan Koller nu poate fi recuperat pina duminica, iar al treilea virf, Lokvenc, este suspendat, la fel ca si fundasul Tomas Ujfalusi. Cehii spera ca se vor califica si dupa un egal cu Italia, conditia fiind ca Ghana sa nu invinga SUA, iar americanii sa nu ii invinga pe africani la o diferenta mai mare de patru goluri.

De Rossi incheie CM

Italienii au si ei probleme, scandalul din campionatul intern afectindu-i pe tot mai multi componenti ai Squadrei Azzura. "La Stampa" si "La Repubblica" scriu ca Juventus risca retrogradarea in Serie B, cu o penalizare de noua puncte, sau in Serie C, iar AC Milan, Lazio si Fiorentina - retrogradarea in Serie B, cutremurul urmind sa afecteze direct destinele a 13 jucatori din lotul de 23 al lui Marcelo Lippi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.