Pentru a putea "face galerie" pe "RheinEnergieStadion", peste 100 de sotii, iubite, mame, tati, surori, unchi si matusi de fotbalisti englezi au ajuns, aseara, la Köln care cum a putut. Grupul suporterilor (si, mai ales, suporteritelor!) din "Categoria A" - care le include, bineinteles, pe Victoria Beckham si Coleen McLaughlin (logodnica lui Wayne Rooney), pe Elen Rives (iubita cea hotarita a lui Frank Lampard), pe Toni Poole (logodnica lui John Terry), pe Cheryl Tweedy (solista grupului Girls Aloud si jumatatea lui Ashley Cole), precum si pe Carly Zucker, iubita cea bruneta a lui Joe Cole - au "pus mina de la mina" si au inchiriat, cu 15.000 de euro, un avion particular.

"Categoria B" (din care fac parte, de exemplu, parintii lui John Terry, Sue si Ted, sau Gary, tatal lui Jamie Carragher), au preferat sa cumpere bilete de avion "la fel ca restul lumii" (e vorba de lume pentru care 450 de euro nu inseamna mare lucru). Altii, care stau mai prost cu fondurile, precum unchiul lui Jamie Carragher, Stewie si varul acestuia, John, sau Danny, unchiul lui John Terry, au dat 45 de euro si au ajuns la Köln cu trenul.

Din pacate pentru suedezi, rudele si, mai ales, "jumatatile" lor nu au putut ajunge la Köln din motive financiare, pentru ca Federatia Suedeza de Fotbal e mai strimta la punga, iar frumoasele suedeze (singurele neveste si iubite de fotbalisti care pot face concurenta englezoaicelor) au trebuit sa se intoarca acasa. Pacat, zic reporterii tabloidului britanic "The Sun", pentru ca Liza Antonnen (iubita portarului suedez John Alvbage) sau Emma Johansson (iubita lui Anders Svensson) "sint dragute foc"...