Cotidianul englez "The Sun" scrie ca formatia din Premier League, Portsmouth, a ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul lui Mirel Radoi. "Ei spun ca s-a rezolvat suta la suta, eu zic 80 la suta, ca pana nu vad scris nu cred", a declarat finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali. Destinatia capitanului stelist este sigura in opinia presei engleze, "The Sun" notand ca suma de transfer este de sapte milioane de lire sterline, adica 10,2 milioane de euro.

"Portsmouth este gata sa arunce cu 16 milioane de lire sterline pentru transferurile verii. Antrenorul Harry Redknapp va bate recordul de doua ori in sapte zile, dupa ce s-a ajuns la un acord pentru achizitionarea mijlocasului roman Mirel Radoi si a atacantului francez Olivier Thomert pentru 6,8 milioane de lire. De asemenea, Redknapp il va lua pe mijlocasul camerunez Achile Emana, de la Toulouse, pentru 2,7 milioane". in ceea ce priveste transferul lui Radoi, un raspuns definitiv va fi dat maine, cand mutarea va fi supusa aprobarii Consiliului de Administratie. in cazul lui Portsmouth, procedura e simpla, magnatul rus Alexandr Gaidamak avand puteri depline.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.