Promovarea pentru prima data in istorie a fost sarbatorita de jumatate din micutul oras.

Urziceniul a trait sambata seara o imensa bucurie, cum nu-si putea inchipui cineva la inceputul sezonului 2005-2006.

Ultimul fluier al lui Alexandru Deaconu la meciul Forex Brasov - Unirea Urziceni (0-1), care a insemnat promovarea ialomitenilor in Liga I, a fost si semnalul asteptat de aproape 7.000 de localnici pentru a declansa fiesta. Spectacolul de sunet si lumina a inceput odata cu sosirea galeriei si a atins apogeul in momentul in care autocarul alb-albastrilor a ajuns in centrul orasului.
Artificiile, petardele si trompetele, fetele vopsite in alb si albastru, bliturile, magazinele aproape golite de lichide si imnul oficial al echipei urland din boxele masinilor au transformat orasul intr-un carnaval.

"Astazi, baietii ne-au facut Villarrealul Romaniei’’, a explodat un fan al elevilor lui Costel Orac. La Urziceni, spectacolul a inceput in strada. Ramane de vazut daca actorii principali il vor readuce pe gazonul de pe "Tineretului".

"Nu ne dadeau nicio sansa"

Costel Orac este un antrenor fericit. E a treia promovare in Divizia A: Bacaul, Baia Mare, si acum Urziceniul. "Urziceni este un oras mic si nimeni nu ne acorda nicio sansa de promovare. As minti daca as spune ca eu credeam. Nici nu aveam acest obiectiv. Acum trebuie sa ne adunam repede, caci si asa suntem intr-o oarecare intarziere. Pe 26 iunie ne reunim", ne-a spus ieri Orac.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.