Site-ul Bettingadvice.com a scris cu cateva zile inaintea meciului ca scorul va fi 2-2. Si asa a fost!.

Farul a debutat aseara in Cupa Intertoto. Constantenii au disputat in Macedonia prima mansa a "dublei" cu Pobeda Prilep, incheiata la egalitate, 2-2, dupa ce la pauza ai nostri au condus cu 1-0.

Golurile romanilor au fost marcate de Farmache, in minutul 29, si Liviu Mihai, in minutul 59. Din capul locului vrem sa mentionam ca nu avem nimic impotriva reprezentantei Romaniei in Cupa Intertoto, Farul Constanta, careia ii dorim sa reuseasca sa ajunga in Cupa UEFA.

Acest articol s-a nascut ca urmare a unor informatii receptionate de pe site-ul de consultanta pentru pariuri sportive Bettingadvice.com, de unde reproducem si cateva facsimile. Meciul Pobeda Prilep - Farul a fost tratat pe larg, in special de specialisti din Macedonia, tara care in ultimii ani a fost serios suspectata de a fi aranjat mai multe meciuri in competitiile europene intercluburi, dar si la nivelul echipei nationale. In cadrul topicului deschis despre acest meci, macedonenii dezvaluie o serie de informatii care i-au determinat sa le sugereze celor care vor putea juca scor corect ca partida se va termina 2-2, asa cum s-a si intamplat. Argumentele lor nu au nici o implicatie asupra echipei romane, ci privesc exclusiv formatia macedoneana.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.