Italia - SUA a semanat mai degraba cu o partida de wrestling. Americanii au punctat la duelurile corp la corp in fata unor italieni cascati si coplesiti in visare de posibila luna de miere nemteasca inaugurata cu succes la Hanovra in fata Ghanei.
Cotul aplicat de De Rossi si fata plina de sange a lui McBride au fost imaginea urata de la actualul Mondial. Just, rosu direct italianului ce si-a pierdut capul. Scuzele de dupa n-au putut dribla insa evidenta tineretii. Yankeii, precum ciocanul. Lovitura lui Mastroeni la glezna lui Pirlo a consemnat egalitatea numerica. Sub privirile sefului Sepp Blatter, caruia nu-i venea sa creada la ce asista, cowboy-ul Pope vede usor al doilea galben pentru "clestele" utilizat discret asupra lui Toni. Se joaca zece contra noua. De la un om in minus la unul in plus dupa doar o repriza si un pic de lupte libere si doua goluri nascute din nimic: 1-0 dupa parabola lui Pirlo si incoronarea lui Gilardino, 1-1 dupa cazatura lui Reyna si autogolul hazliu al lui Zaccardo.

Marcata inca de fantasma Totti, "squadra azzurra" tremura la ofsaidul lui McBride la reusita de 2-1 a lui Beasley.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.