Dupa saptamani in care a refuzat sa confirme numele antrenorului care va prelua Politehnica Timsoara, presedintele Marian Iancu a anuntat, in sfarsit, ca a ajuns la un acord cu Razvan Lucescu.

Perioada contractului este de 4 ani, iar bugetul banatenilor pentru sezonul urmator - 7 milioane de euro!

"Urmeaza zilele acestea sa semnam contractul cu Razvan Lucescu, dar cat timp nu-l vad semnat nu pot sa dau o declaratie publica definitiva. In mare parte ne-am inteles din toate punctele de vedere. Am fost de acord cu toate doleantele sale. Nu mai avem nici un punct de negociat", a declarat Iancu. Oficialul s-a declarat multumit de faptul ca a reusit sa-l convinga pe Lucescu jr. sa antreneze pe Poli, el urmand sa fie insotit in Banat de toti membrii staff-ului tehnic alaturi de care a lucrat si la Rapid.

OBIECTIVE. Presedintele Politehnicii a mentionat ca obiectivul echipei banatene va fi titlul. "Poate nu din sezonul urmator, dar cu siguranta din sezonul 2007-2008. Nu ne grabim. Suntem constienti ca nu se pot face minuni peste noapte. Noi speram sa realizam acest lucru in doi ani", a mai spus Iancu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.