Spectacolul pare sa fi parasit Brazilia, dar a ramas pe continent cu viza de Argentina. Oamenii lui Parreira au dominat meciul cu Australia, dar au avut si emotii in a obtine o victorie la limita, care ii face deja beneficiari ai unui loc in "optimi". Kewell a trecut de doua ori pe linga un gol pe care australienii l-ar fi meritat cu prisosinta, dar si sud-americanii au avut o bara prin Ronaldinho. Fred, campion al Frantei cu Lyon, a stabilit scorul final dupa o faza norocoasa, mingea ajungind la el dintr-un ricoseu cu bara laterala din stinga lui Schwarzer.

Isi revin?

Victoria este clar meritata, dar dulceata victoriei lor este puternic impregnata de regretul ca echipa perdanta este Australia.

Brazilia nu a incintat si a aminat din nou show-ul mai degraba asteptat de public si presa decit promis de fotbalisti, dar acest nou termen ratat este un avertisment pentru viitorii adversari ai colegilor lui Ronaldo.

Este clar ca Brazilia a invatat arta dozarii efortului intr-o competitie care cere concentrare dupa inca un an in care fotbalul, banii, fetele si carnavalul de la Rio au locuit impreuna in corpul si creierul fiecaruia dintre soldatii-clubberi convocati de Parreira.