Bunul simt il impiedica pe Marco van Basten sa refuze pe cineva. Ii spunem ca suntem din Romania si incearca sa protesteze: "Dar contra voastra jucam mult mai tarziu! Acum suntem la Campionatul Mondial!". Insistam pentru ca, probabil, e unica sansa de a vorbi cu antrenorul Olandei. "Trei intrebari, apoi ma lasati sa plec", pune fostul mare jucator "o conditie".

Libertatea: Ati declarat ca echipa dvs. e prea tanara pentru a se numara printre favorite. Tintiti atunci campania de calificare pentru Euro 2008?
Marco van Basten: Dar, dar asta nu inseamna ca ma gandesc acum la meciurile cu Romania sau cu Bulgaria. Normal ca prioritare sunt intalnirile de la acest Campionat Mondial. E adevarat, am declarat ca am o echipa prea tanara pentru a spune ca obiectivul nostru este castigarea turneului final. N-avem jucatori mari, ca Brazilia sau Argentina, dar poate avem unitate. Oricum, ca sa va raspund, eu cand reconstruiesc o echipa nu inteleg sa ma calific la Euro 2008, ci sa-l castig! Iar la meciurile contra voastra o sa ma gandesc din prima zi dupa incheierea turneului final de aici.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.