Handbalistii romani au o misiune aproape imposibila in meciul retur cu Norvegia, programat astazi, la Stavanger, in barajul de calificare la CM 2007, dupa esecul suferit saptamana trecuta la Bucuresti (29-30) de saptamana trecuta. Elevii lui Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu au nevoie de un succes la doua goluri in deplasare pentru a se califica la turneul final din Germania.

Meciul va fi arbitrat de spaniolii San Jose si Murcia, ambii din Spania. Echipa Romaniei, cvadrupla campioana a lumii, a jucat ultima oara la un Campionat Mondial in 1995, cand a ocupat locul 10, iar in 1996 disputa ultimul sau turneu la un Campionat European (locul 9). De atunci, formatia noastra a fost stopata mereu in grupele preliminarii sau in play-off.

Chiar Norvegia ne-a scos ultima oara din cursa de la CM 2005, cand ne-a eliminat din grupa preliminara la golaveraj. In ianuarie 2004, Romania invingea Norvegia la doua goluri diferenta (21-19), insuficiente pentru returul castigat de scandinavi la 7 goluri (35-28).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.