Lucescu jr si Dinu Gheorghe amana sa dea un raspuns concret, desi sunt tentati sa plece pe Bega. Starea de incertitudine pare a se fi instalat destul de bine in curtea clubului din Giulesti. Totul din cauza lui Razvan Lucescu, care pare incapabil momentan sa ia o decizie privind viitorul sau ca tehnician.

Inainte de a pleca in vacanta, alaturi de familie, in Insulele Mauritius, Razvan s-a intalnit cu George Copos si cu Jean Valvis, chiar in casa antrenorului. "In proportie de 99% Razvan ramane", ne-a spus Valvis la finalul discutiilor. In schimb, Lucescu jr a tacut. Si a plecat in vacanta.

In tot acest timp, la Timisoara, Marian Iancu a spus de mai multe ori ca nu se gandeste la o alta varianta pentru banca tehnica pana cand nu va primi un raspuns clar din partea lui Razvan. Iancu a reiterat ieri oferta pentru tehnicianul bucurestean. 450.000 de euro pe an si un contract valabil pe patru ani. Adica cu 330.000 de euro mai mult pe an fata de oferta pe care Copos i-a facut-o lui Razvan.

Cele doua conduceri, de la Rapid si de la Poli Timisoara, sperau ca ieri sa lamureasca in final problema. Nu a fost asa, pentru ca Lucescu jr nu a revenit in tara, asa cum toata lumea se astepta. Indecizia tanarului antrenor pare sa fi iritat ambele tabere.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.