Tehnicianul “cainilor” spune ca Vladut si Cristi Munteanu nu vor mai juca in “Stefan cel Mare”. Lotul va fi definitivat dupa stagiul de la Saftica.

Antrenorul ros-albilor si-a propus sa remanieze lotul fara insa sa creeze valva. El a spus ca si l-ar fi dorit la echipa pe Dolha, dar portarul a semnat cu Wisla Cracovia.

PRO: Luni are loc reunirea lotului. Ati stabilit lista cu numele celor care vor continua alaturi de Dinamo?
REDNIC: Jucatorii se vor prezenta la reunire. Ma refer si la cei imprumutati, si la cei de la echipa a doua. Vor fi inclusiv Alexa, Grigorie si toti despre care s-a vorbit ca vor fi dati afara. Nu este nimic adevarat din ceea ce s-a spus. Vor fi la reunire.

PRO: Sunt fotbalisti care vor parasi echipa. Ne puteti spune cine?
REDNIC: E vorba despre doi jucatori, Cristi Munteanu si Vladut Munteanu.

PRO: Dar dintre cei care vor sosi la echipa?
REDNIC: Veti afla saptamana viitoare. Am luat aceasta decizie pentru ca nu doresc sa intampinam dificultati, atat ei, cat si noi. Dupa ce vor semna, nu va mai fi nicio problema.

PRO: Pe lista achizitiilor vor fi si jucatorii de la FC Vaslui? In ultima perioada s-au vehiculat tot mai mult nume ale unora dintre fostii dumneavoastra elevi...
REDNIC: Nu. Am spus ca nu va veni nimeni de la Vaslui, si cand ma hotarasc asupra unui lucru, nu mai revin asupra deciziei. Nu mai vreau sa fie valva.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.