Cine se gandea ca modul cel mai bun de relaxare este de a privi meciurile de la Cupa Mondiala, cu o bere in mana, ar trebui sa-si reconsidere optiunile
Britanicii au inceput sa cerceteze reactiile fanilor in momentul in care acestia urmaresc evolutia nationalei antrenate de suedezul Sven Goran Erikkson. "Vom fi in masura sa determinam daca suporterii englezi tind sa devina mai nervosi si mai stresati in timpul partidelor", a spus cercetatorul Mike Gleeson.

Studiile facute pana in acest moment au reliefat faptul ca un meci de fotbal poate provoca chiar si atacuri de cord, desi castigarea Cupei Mondiale induce o stare de bine in randul natiunii care se impune. Pentru a analiza reactia fanilor, cercetatorii au inchis 20 de suporteri intr-o camera in care se afla un televizor care difuza partida Anglia - Trinidad&Tobago. Toti suporterii au reactionat zgomotos la fiecare ratare sau la fiecare minge salvata de catre portar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.